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Obtenção do extrato de própolis assistida por micro-ondas, aplicação em linguiça toscana e avaliação da sua capacidade antioxidante
(Universidade Federal de Santa Maria, 2012-02-15)
The present study aimed to evaluate the propolis ethanolic extract obtained by microwave
assisted extraction regarding to its phenolic compounds amount, antioxidant activity and its
use in the Tuscany Italian sausage. ...
Uso de resíduos da filetagem de jundiá (Rhamdia quelen) e ácido fítico para elaboração e conservação de embutido cárneo
(Universidade Federal de Santa Maria, 2012-02-29)
The industrial processing of fish fillets generates large amount of waste that can cause serious environmental problems due to improper disposal. However, after filleting, muscles of good quality are found in the carcass, ...
Extratos naturais de sementes de mamão papaya (Carica papaya L.) e marcela (Achyrocline satureioides) e avaliação da capacidade antioxidante e antimicrobiana em linguiça de frango
(Universidade Federal de Santa Maria, 2012-02-16)
The present study aimed to develop natural extracts from papaya seed (Carica papaya
l.) and marcela (Achyrocline satureioides) to be used in chicken sausage, evaluating
their antioxidant and anti-microbial activities. ...