Toggle navigation
português (Brasil)
English
español
English
português (Brasil)
English
español
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Bibliotecas Digitais (SiB-UFSM)
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações (BDTD UFSM)
Dissertação de Mestrado
Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia dos Alimentos
View Item
DSpace Home
Bibliotecas Digitais (SiB-UFSM)
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações (BDTD UFSM)
Dissertação de Mestrado
Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia dos Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Estudo da interação da irradiação UV-C sobre a composição fenólica, volátil e viscosidade de vinhos Cabernet Sauvignon e Merlot
View/
Open
Dissertação de Mestrado (1.001Mb)
Date
2013-03-07
Author
Gindri, Rodrigo Valvassori
Primeiro orientador
Sautter, Cláudia Kaehler
Primeiro membro da banca
Fogaça, Aline de Oliveira
Segundo membro da banca
Heinzmann, Berta Maria
Metadata
Show full item record
Abstract
Não foi possível inserir o resumo.
URI
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/21569
Collections
Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia dos Alimentos
[300]
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Advisor
Titles
Subjects
CNPQ
Department
Program
Unit
Type
Rights
This Collection
By Issue Date
Authors
Advisor
Titles
Subjects
CNPQ
Department
Program
Unit
Type
Rights
My Account
Login
Register