Buscar
Itens para a visualização no momento 1-3 of 3
O uso de plantas alimentícias não convencionais (PANCs) nos estabelecimentos de alimentos e bebidas da oferta turística da Quarta Colônia, RS
(Universidade Federal de Santa Maria, 2022-08-11)
The use of unconventional food plants (PANCs) in the preparation of food and
beverage (F&B) are ways to enjoy the advantages of Brazilian biodiversity, in addition,
the use of PANCs in gastronomic tourism is fundamental ...
Análise dos cardápios em restaurantes do Município De Silveira Martins, RS.
(Universidade Federal de Santa Maria, 2023-07-12)
This study deals with menus in restaurants in the municipality of Silveira Martins - RS.
Its general objective is to analyze the menus of the restaurants in the municipality of
Silveira Martins - RS and in relation to ...
Caracterização e gestão da semana cultural de Vale Vêneto e o uso da gastronomia local como atrativo turístico
(Universidade Federal de Santa Maria, 2022-01)
This paper presents a case study on the Italian Cultural Week, held since 1986 in
the tourist district of Vale Vêneto - RS, which is located in the municipality of São João
do Polêsine, in the region of the Quarta ...